Leave Your Message
Hebei New Energy Car Trading Co., Ltd.

Hebei New Energy Car Trading Co., Ltd.

Hebei New Energy Car Trading Co., Ltd. është një kompani me cilësi të larmishme e specializuar në shitjen e automobilave, shitjen e makinave të përdorura, shitjen me shumicë dhe pakicë të pjesëve të automobilave, si dhe shitjen e automjeteve me energji të re, prodhimin dhe shitjen e pajisjeve të testimit, objektin e shkëmbimit të energjisë elektrike shitjet, shitjet e aksesorëve elektrikë të automobilave dhe shitjet e tramvajit.

Lexo më shumë

KLASIFIKIMI I PRODUKTIT KATEGORIA

Volkswagen

MË SHUMË

Byd Song plus

MË SHUMË

Flamuri i Kuq E-QM5

MË SHUMË

PRODUKTET E nxehta produkteve

01

HISTORIA E ZHVILLIMIT kompania

Pavarësisht sfidave, ne përpiqemi të tejkalojmë veten për klientët tanë.

histori-img

Hebei New Energy Car Trading Co., Ltd. është një kompani me cilësi të larmishme, e specializuar në shitjen e automobilave, shitjet e makinave të përdorura, pjesët e automobilave me shumicë dhe pakicë, si dhe shitjen e automjeteve me energji të re, prodhimin dhe shitjet e pajisjeve të testimit. Kompania ka më shumë se dhjetë vjet përvojë të thellë në fushën e shitjes së automobilave, ka grumbulluar një mori markash të automobilave dhe burime kanalesh dhe ka një bashkëpunim shumë të thellë me markat kryesore të automobilave. Midis tyre, automjetet elektrike BYD, Geely Automobile, Volkswagen, Changan Automobile, Red Flag Automobile, Wuling Automobile, Haval dhe marka të tjera po shiten mirë në të gjithë vendin. Automjeti gjithashtu mund të personalizohet sipas nevojave të tyre, dhe çmimi është padyshim i favorshëm. Si një kompani me fuqi të fortë financiare, ne kemi hedhur një themel të fortë që produktet tona të eksportohen në botë. Ne kemi një ekip shumë të motivuar dhe me përvojë të përkushtuar ndaj kontrollit të rreptë të cilësisë dhe shërbimit të vëmendshëm ndaj klientit, të gatshëm për të përmbushur nevojat tuaja dhe për të siguruar kënaqësinë e plotë të klientit.

KOMPANIA
PËRPARËSITË

Si një kompani me fuqi të fortë financiare, ajo ka hedhur një themel të fortë që produktet tona të eksportohen në botë.
Ne kemi një ekip të fortë dhe me përvojë të përkushtuar ndaj kontrollit të rreptë të cilësisë dhe shërbimit të kujdesshëm ndaj klientit, të gatshëm për të përmbushur nevojat tuaja dhe për të siguruar kënaqësinë e plotë të klientit.

lso9001

Cilësia e lëndëve të para është e kualifikuar

Ekipi profesional i shitjeve

Ekipi profesional i shitjeve

Veprim i fortë, me përvojë, serioz dhe i përgjegjshëm, në kohën më të shpejtë për të plotësuar nevojat tuaja, për të arritur kënaqësinë tuaj.

Produkte të pasura

Produkte të pasura

Shitjet kryesore të automjeteve me energji të reja, automjete me karburant, makina të përdorura, pajisje karikimi, etj. Kompania ka më shumë se 10 vjet përvojë në shitje në Kinë, ka bashkëpunim të thellë me shumë marka, dhe ka avantazhe absolute në çmim.

Fortësi e fortë financiare

Fortësi e fortë financiare

Kompania ka fuqi të fortë financiare, mund të përmbushë blerjen me shumicë të përdoruesit, çmimi i blerjes me shumicë është superior.

Sistemi i përsosur i shërbimit

Sistemi i përsosur i shërbimit

Shërbim online 24 orësh, arritje profesionale në të ardhmen, sinqerisht të mirëpritur të bashkëpunojmë me ju.

avantazh
partneri-ikona-1
partneri-ikona-2
partneri-ikona-3
partneri-ikona-4
partneri-ikona-5
partneri-ikona-6
partneri-ikona-7
01 02